Belföld

Többet akart, baltával támadt alvó barátnőjére egy fehérvári férfi

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt vádat emelt azzal a letartóztatásban lévő székesfehérvári férfival szemben, aki Környén, egy hétvégi házban baltával támadt alvó barátnőjére.

Az elkövető egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg a nővel két évvel ezelőtt. Ezt követően több alkalommal találkoztak. A férfi és a nő egy augusztusi estén Környén, egy hétvégi házban találkozott. A férfi nem tudta elfogadni, hogy a nő csupán barátként tekint rá, ezért elhatározta, hogy megöli.

Miután a nő elaludt, a férfi egy baltával többször is fejbe vágta. A férfi úgy vélte, hogy a nő meghalt, ezért a helyszínt elhagyta. A férfi az esti órákban feladta magát a rendőrségen. A bűncselekmény helyszínére érkező rendőrök megállapították, hogy az asszony még él, majd a mentők kórházba szállították.

A nő olyan súlyos súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy a szakszerű orvosi ellátás hiánya miatt a helyszínen életét vesztette volna.

Az ügyészség fegyházat kért a letartóztatásban lévő férfira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik