Belföld

Közel két hónapig potyázott az alföldi szállodákban egy német férfi

szállodai szoba (szállodai szoba)
szállodai szoba (szállodai szoba)

Kunszentmártoni Járásbíróság csaknem 2 év börtönre ítélte azt a német állampolgárságú férfit, aki tavaly 4 hónap alatt 5 vendégházban, illetőleg szállodában összesen 53 éjszakát töltött el úgy, hogy minden alkalommal fizetés nélkül távozott. Összesen 800 ezer forint kárt okozott a szállásadóknak.

A férfi tavaly januárban Cserkeszőlőn potyázott kilenc napot az apartmanházban. Februárban két hetet Kőröstetétlen egyik vendégházában, márciusban Tiszakürtön 13 éjszakára szállt meg egy lakóháznál. Ezt követően Szolnokon 12 éjszakára a nagy múltú Tisza Szálló vendége volt, amit áprilisban egy szintén szolnoki vendégházban eltöltött 5 éjszaka követett, de sem szándéka sem lehetősége nem volt arra, hogy fizessen a szállásokért.

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség októberben emelt vádat az ügyben. A Kunszentmártoni Járásbíróság pedig alig több mint négy hónappal később már az előkészítő ülésen jogerős ítéletet hozott. A büntetlen előéletű férfit 5 rendbeli csalás bűntette miatt 1 év 8 hónap börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik