Belföld

Pásztor Anna részvétét nyilvánította zaklatója családjának

Hitt abban, hogy a férfi jó útra térhet.

Megviselte Pásztor Annát, az Anna and the Barbies énekesét, hogy öngyilkos lett a börtönben az a férfi, aki hónapokon át zaklatta. Egy múlt heti tárgyaláson a bíró bizonyítottnak látta, hogy a férfi kárt akart tenni Pásztor Annában, ezért az ügyet emberölés előkészületének minősítette, amiért több évnyi börtön szabható ki.

A Bors azt írja, a férfi a tisztasági csomagjában lévő borotvával vágta fel nyaki ütőerét. Több liter vért vesztett, mire kórházba értek vele, ott pedig már nem tudták megmenteni életét. Pásztor Anna a lapnak azt mondta: tudja, hogy zaklatójának komoly problémái voltak, de hitt abban, hogy megérti, rossz dolog, amit tett és jó útra tért. „Szívem minden szeretetével fogadtam el a bocsánatkérését az utolsó tárgyaláson” – jelentette ki.

Az énekesnő elmondta: a férfi barátaitól tudja, hogy már tinédzserkorában feltett szándéka volt, hogy megöli magát. Pásztor Annának meggyőződése, hogy a tavalyi koncerten, amikor késsel a cipőjében elkapták, azt akarta, hogy vége legyen az életének, és azt gondolhatta, hogy őt is magával viszi. Azzal próbálja nyugtatni magát, hogy nincs felelőssége a történtekben, mert a férfi döntött úgy, hogy befejezi. Őszinte részvétét nyilvánította a férfi családjának és barátainak. (Fotó: MTI / Mónus Márton)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik