Belföld

Elfogták a Kertész utcai balhé egyik elkövetőjét

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki társával, Horváth Mihály Alfonzzal több embert is összevert egy Kertész utcai szórakozóhely előtt.

A rendőrség tájékoztatása szerint Sz. Tamás Krisztiánt a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói csütörtökön, 13 óra 40 perckor Budapest VII., Baross téren kapták el, társát Horváth Mihály Alfonzt továbbra is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Horváth Mihály Alfonz tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

Mint korábban megírtuk, brutális verekedés volt múlt pénteken a bulinegyedben. Két férfi szabályosan péppé verte a VII. kerületi Vittula szórakozóhely környékén álló embereket a Kertész utcában, köztük nőket és külföldieket is.

Több szemtanú is azt állította, hogy a szomszédos házból kijövő férfiak előbb erőszakoskodtak a vendégekkel, majd a segítségükre siető közel harminc ember közül többeket súlyosan bántalmaztak. Egy nőnek több fogát is kirúgták, egy férfi pedig arcsérüléseket szenvedett.

Nyitókép: Illusztráció/police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik