Belföld

Emberi maradványokat találtak egy Várpalota melletti erdőben

erdo(210x140)(2).jpg (erdő, fák, erdei út)
erdo(210x140)(2).jpg (erdő, fák, erdei út)

Emberi maradványokat talált egy pár egy Várpalota melletti erdőben. Péter Ferenc József a Veol.hu-nak azt mondta, hogy Valentin napi kirándulásra ment a gyermekei édesanyjával a Bakonyba, amikor az Öskü és Várpalota közötti erdőben egy piros és kék színű hátizsákra, valamit egy ruhakupacra lettek figyelmesek.

Ahogy közelebb indultam, láttam, hogy egy szétszakadt felsőruházatú tetem hevert ott, még az oldalbordáit is lehetett látni, borzalmas volt, idézte fel még mindig a történtek hatása alatt a férfi. Ferenc azt mondta, szanaszét hevert a földön egy kapucnis felső, az olajzöld színű kabát, a kékes nadrág, illetve a csontok, még a cipőben is csontok voltak. Azt nem lehet tudni, hogy férfi vagy nő lehetett-e az illető. Még soha nem láttam halottat, főleg ilyen körülmények között, nagyon megviselt az eset

– mondta az ösküi férfi.

Ferenc azonnal hívta a rendőrséget, és a pár megvárta, amíg a rendőrök kiérkeztek. A helyszínre mentek még a mentőszolgálat dolgozói, illetve a háziorvos, valamint a rendőrségi helyszínelők, és a várpalotai járőrök is. A helyszínelés során kiderült, hogy nem gyilkosság történt.

A Várpalotai Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a haláleset körülményeit

– közölte megkeresésünkre Nagy Judit, a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik