Belföld

Tragédia az M3-ason: az anyát eltemették, az apa állapota válságos

Válságos az állapota annak a kisnaményi háromgyermekes édesapának, akinek meghalt a felesége a múlt hétfőn az M3-as autópályán történt balesetben, amelyben négy ember vesztette életét. Bihariné Kékesi Ibolya, a település polgármestere a 24-hu-nak azt mondta:

Vasárnap temettük az áldozatokat. Borzasztó érzés volt egymás mellett látni a négy koporsót. Sajnos nem sok jót tudok mondani. A balesetben elhunyt háromgyermekes anyuka élettársa még mindig az intenzíven van. Többször is megműtötték, de semmire sem reagál, válságos az állapota. A három gyerekük nagyszülőkhöz került. A többi 12 félárván maradt gyerek pedig az anyukájával maradt.

Bihariné elmondta, hogy a bajban összefogott a község. Van aki ruhával, más pénzzel igyekszik a bajba jutott családoknak segíteni.

15 gyerek maradt félárván a tragédiában. Az összegyűlt pénz felét a családok kapják meg havi bontásban. Azért így, hogy legalább a mindennapi megélhetésük biztosítva legyen. Az összeg másik felét az áldozatok gyerekei között fogjuk elosztani. Ha valaki tud és szeretne segíteni, az önkormányzaton keresztül megteheti.

Nyolc autó karambolozott múlt hétfőn az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében. A sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, majd megpördült és az érkező járműveknek csapódott. Ebbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. Egy ember a helyszínen, három a kórházban hunyt el. Az özvegyen maradt háromgyermekes apuka életéért még küzdenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik