Belföld

Már négy halottja van az M3-ason történt tragédiának, csecsemő is van a sérültek között

Már négy halálos áldozata van az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében hétfő reggel történt balesetnek A kórházban meghalt ugyanis a reggeli tömegkarambol egyik életveszélyes sérültje is.

Mint arról korábban beszámoltunk nyolc autó karambolozott az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében. A tájékoztatás szerint a sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, majd megpördült és az érkező járműveknek csapódott. Ebbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók.

Fotó: Vajda János / MTI

A balesetben egy férfi a helyszínen, ketten – egy férfi és egy nő – a kórházba szállításuk közben haltak meg. Ketten életveszélyes, négyen – köztük egy csecsemő – könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház kora délután az MTI-vel azt közölte: az intézménybe került két életveszélyes sérült egyike meghalt. A másik sérültet továbbra is az intenzív osztályon kezelik.

Fotó: Vajda János / MTI

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője lapunknak azt mondta, hogy helyszínelés során kiderült, hogy a tragédiában elhunytak mind a hárman szabolcsiak:

A balesetben egy 44 éves és egy 27 éves férfi, valamint egy 27 éves nő vesztette az életét. Mind a hárman Kisnaményi lakosok voltak. Fehérorosz és román állampolgár is van a sérültek között. Vizsgáljuk a baleset körülményeit

Kiemelt kép: Vajda János / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik