Belföld

Mészáros Lőrinc balatoni szállodájában tartja háromnapos összejövetelét a Fidesz-frakció

Nem a már bejáratott Visegrádon, hanem Balatonalmádiban tartja idén összevont frakcióülését a Fidesz és a KDNP. A kormánypártok február 13-tól 15-ig vonulnak el felkészülni a tavaszi ülésszakra, méghozzá a 24.hu információja szerint

a Mészáros Lőrinchez tartozó Hunguest Hotel Bál Resortba. 

A szállodát tavaly vásárolta meg az ország leggazdagabb embere, a felcsúti milliárdos résztulajdonában álló Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. 2018 márciusában kizárólagos befolyást szerzett a BLT Group Zrt.-ben, amely a Balatontourist csoport mellett három balatoni ingatlant tulajdonol. Ekkor hagyta jóvá a Konzum Nyrt. igazgatósága azt is, hogy a Konzum RE Ingatlanalap a Hotel Bál Resort – egykori Ramada Hotel – tulajdonával tőkét emeljen a tőzsdei társaságban.

A booking.com és a szallas.hu oldalain is látni, hogy a Hunguest Hotel Bál Resortba erre az időszakra nem lehet szállást foglalni. Az pedig kuriózumnak számít a Balaton partján, hogy egy több mint 200 szobás szálloda telt házzal menjen februári hétköznapokon, a KSH adatai szerint 2018-ban ez volt a második legínségesebb hónap a szálláshelyeknek, január után ekkor volt a legkevesebb vendég a szállodákban.

Kiemelt kép: Google Street View

Ajánlott videó

Olvasói sztorik