Belföld

Hat idézet Andy Vajnától

A pályakezdésről a Figyelőnek:

Én tehetséges fodrász voltam. Aztán jött a parókakészítés ötlete. Hollywoodban borzasztó műhajat csináltak.

A siker receptjéről a 24.hu-nak:

Két dologból kéne a szerencsének állni, hogy elkezdjed az életed. Az egyik, hogy készülj fel arra, és értsél ahhoz, amiben azt szeretnéd, hogy szerencséd legyen. A másik pedig, hogy vedd észre a lehetőségeket. Ha ezt a két dolgot kitartással csinálod, akkor több mint valószínű, hogy szerencséd.

A Weinstein-botrányról a Manager magazinnak:

Csak idő kérdése, hogy ki mikor kerül vágódeszkára (…) Azért is érdekes a jelenség, mert éppen az a liberális média fordult Hollywood ellen, amelyik eddig Hollywoodot támogatta. A média szerintem helytelenül szeretné betölteni a bíróság szerepét.

Egy családi történet a cannes-i vörös szőnyegről az Egerhíreknek:

Éppen ott álltunk, és Faye Dunaway jött be, fotózkodott a világ sajtója előtt. És akkor Timi elkezdett engem fotózni, mire mondtam, hogy gyerünk innen, ez nem a mi helyünk.

A TV2 kormánypárti irányultságáról az Indexnek:

A TV2 az én ízlésem szerint készül, mivel én vagyok a tulajdonosa. A hírszerkesztést persze nem én csinálom, de a hírműsor irányáról egyeztettek velem, és ezt megfelelőnek tartom.

Trump megválasztásáról a Figyelőnek:

Hollywood a világ legbolondabb helye. A demokraták elvesztették a választást, erre elkezdtek tüntetni a demokrácia ellen.

Továbbiak a témában

A producertől elbúcsúzott Orbán Viktor és Dobó Kata is. Filmes kapcsolatait és munkásságát bemutató nagyképes galériánkat itt találja, Vajnával készült 2011-es interjúnkat pedig itt. A TV2 gyászcsíkkal búcsozott tulajdonásától.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik