Belföld

Ennyiért vertek el egy férfit Kazincbarcikán

Rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves és egy 45 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak október végén Kazincbarcikán, a Mátyás Király úton megtámadtak egy férfit és azt követelték, hogy adja oda a nála lévő pénzt.

A férfi nem akarta átadni 40 forintját, ezért megverték, majd elvették tőle a pénzt.

Nem ez volt az első eset, hogy a két útonálló rátámadt valakire. Egy másik alkalommal a Jószerencsét úton próbálták meg leráncigálni valakiről a pulóverét. Ekkor azonban zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről.

De előfordult olyan is, amikor egy nőtől egyikük elkérte a mobiltelefonját, de azt már nem adták vissza neki, sőt még meg is verték.

A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság előterjesztést tett a letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

A szökésben lévő 49 éves elkövetővel szemben a hatóság elfogató parancsot adott ki. Végül Dunakeszin sikerült elfogni. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság villámgyorsan el is rendelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik