Belföld

Alekosz blokkolni akarja az internetet, hogy kedvezzen Orbánnak

Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senkise! Hogy miféle Luxusokat meg nem enged magának a dolgozni nemakaró semmirekellő lusta ember!

– kezdi legújabb posztját az egyre bátrabban politizáló Nagy Alekosz, Orbán Viktor hűséges rajongója.

Alekosz az elmúlt egy hónapban két fontos posztra jelentkezett be: ajánlkozott a TV2 programigazgatójának, majd „a csőcselék és a kormány közötti kommunikációs csatorna” akart lenni, majd élesben is megmutatott a Kossuth térről, hogy hogyan működne ebben a szerepben.

De januárra újabb pozíciót talált magának: kormánypárti etikus hekker!

Mivel Alekosz szerint az „utcákon már csak primitivizmus vulgarizmus és huliganizmus van”, ezért etikus hekkerként kell beavatkoznia „a dolgok menetébe”.

Első akcióját január 19-ére tervezi, amikor országszerte útlezárásokra, tüntetésekre lehet számítani:

12.00-tól országosan blokkolok minden, olyan mobileszközről kimenő internetes jelet, ami az ország logisztikai és infrastrukturális megbénításához asszisztál

– ígéri a valóságshow győztes, majd így folytatja:

Kétes hírű televíziók és bukott, még el nem adott hírportálok, nem fognak itt pankrációt közvetíteni úgy, hogy a maroknyi tömeg sötétségét kihasználva tesznek szert oldalaik és nézettségeik növekedésére – népszerűsítésére.

Alekosz azt is ígéri, hogy fokozottan blokkolja majd a Kossuth térről fogható jelet, és „országszerte várható majd fönnakadás a civil közösségi internetforgalmazásokban is”.

„A fő hadiszállás – Érd” – zárja sorait Nagy Alekosz.

Kiemelt kép: Nagy Alekosz/Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik