Belföld

E-mailt küldött VV Fanni családjának a nyomozás vezetője

Hamarosan lezárják a nyomozást a tavaly novemberben eltűnt VV Fanni ügyében, és bár a nő holtteste nem került elő, a rendőrök szerint elég bizonyítékot gyűjtöttek a gyilkosság feltételezett elkövetője ellen.

Százmilliókat költöttek a holttest keresésére, mégsem találták meg
Feladták a nyomozók Novozánszki Fanni holttestének keresését.

A vizsgálatot vezető rendőr karácsony előtt biztosította arról a gyászoló szülőket, hogy a kutatás nem ér véget az akta lezárásával, írja a Blikk.

A nyomozás vezetője küldött a családnak egy e-mailt, amelyben azt írta, nyugodjanak meg, a rendőrség elkötelezett, hogy a nyomozás lezárása után is tovább keresik majd Fanni holttestét. Ez nagyon egyedi eset, példamutató a rendőrség hozzáállása az ügyhöz

– mondta a lapnak a Novozánszki-család ügyvédje, dr. Lichy József.

Fanni édesanyja arról beszélt, a létező legjobb nyomozóhoz került az ügy.

A rendőrség tényleg mindent megtesz, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Időközönként tájékoztatnak engem és a férjemet is a nyomozás állásáról, és tényleg még a legapróbb nyomot is „lekövetik”, ami a tudomásukra jut. Nagyon remélem, hogy hamarosan bíróság elé áll az az ember, és megkapja a méltó büntetését, amiért elvette tőlem a lányomat

– fogalmazott Katalin.

Egy éve nem találják VV Fannit, még mindig nem tudjuk, pontosan mi történhetett
A VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, halálhíre két héttel később, december 4-én érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik