Belföld

Mészáros Lőrinc felesége visszaadna valamit abból, amit „a Jóisten segítségével” kaptak

Interjút adott a Magyar Időknek Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix, aki leginkább a Mészáros Alapítványról és a Vál-völgyi Fiatalokért Alapítványról beszélt.

Elmondása szerint szeretnék segíteni térségben élő tehetséges, törekvő és elhivatott fiatalokat, illetve rajtuk keresztül a családjaikat, hogy tanulhassanak és megvalósíthassák az álmaikat.

Mészáros Lőrinc felesége fest, tévéelnök és már konferenciaszervező céget is vezet
Rendezvényszervező és pr-céggel gyarapodott a Mészáros-dinasztia céghálója.

Hozzátette, családjuk lokálpatrióta, ezért fontos számukra, hogy a következő generáció is megtalálja boldogulását, és később a tudását ezen a vidéken kamatoztassa.

Hiszem és vallom, hogy az embernek soha nem szabad elfelejtenie, honnan jött. Ez iránytű és zsinórmérték is egyben. Mindketten szegény családból származunk, nehéz körülmények között nőttünk föl. Mi heten vagyunk testvérek, és én még pontosan emlékszem arra, hogy egyetlen spirálfüzetem volt a középiskolában, mert többre nem telt. Csak édesapám dolgozott ugyanis, anyukám pedig főzött és nevelt minket. A füzetem egyik oldalára írtam a matekfeladatokat, a másikra a magyart és így tovább

– jegyezte meg.

Mészárosné Kelemen Beatrix közölte, teljesen természetes volt számukra, hogy valamilyen formában támogassák a Vál-völgyi gyerekeket, fiatalokat, a hiányt szenvedőket, és visszaadjanak valamit „abból, amit a Jóisten segítségével kaptak”.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik