Belföld

Vádat emeltek Pásztor Anna zaklatója ellen

A 40 éves szlovák férfi egy évvel ezelőtt a közösségi médián keresztül vette fel a kapcsolatot Pásztor Annával. A vádlott a sértett személyesen kezelt profiloldalán, 2018 februárjától napi rendszerességgel, naponta több alkalommal személyes jellegű, a rajongói hozzászóláson túlmutató, a sértett mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozó, negatív és nyomasztó hangvételű üzeneteket küldött.

Pásztor Anna kérte a vádlottat, hogy fejezze be a zaklatást, majd amikor ez nem vezetett eredményre, letiltotta a kapcsolattartását. A vádlott azonban új profilt hozott létre, így ezt követően erről, valamint ismerősei profilján keresztül bombázta az üzeneteivel.

P. Jozef azt követően közölte az énekesnővel, hogy bosszút fog állni rajta, amiért nem viszonozta az érzelmeit. Az együttes ferencvárosi szórakozóhelyen tartott koncertjén, a biztonsági őrök figyeltek fel a gyanúsan viselkedő rajongóra, és ők értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök a férfit a helyszínen elfogták.

A férfi jelenleg is letartóztatásban van. A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a férfival szemben személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, amely bűncselekményt a törvény 2 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik