Belföld

Éjszaka, álarcban támadt volt szerelme alvó családjára egy férfi Szigetmonostoron

Két nap alatt bíróság elé állította a Szentendrei Járási Ügyészség azt a férfit, aki éjszaka, álarcban rontott rá egykori szerelme alvó családjára Szigetmonostoron.

A fiatal férfi évekkel ezelőtt együtt járt egy szigetmonostori lánnyal. Szakítottak, de a férfi sem elfogadni, sem feldolgozni nem tudta a kapcsolat megszűnését.

A férfi vasárnap annak ellenére Szigetmonostorra utazott, hogy korábban kiutasították Magyarország területéről. Azt tervezte, hogy a lány családjával a szerinte függőben maradt sérelmeit újra rendezi.

A férfi annyira készült a találkozásra, hogy még a kezét is betekerte egy szigetelő szalaggal, ha netán megharapná a kutya. Beszerzett egy doboz paprika spray-t, és egy pár protektoros kesztyűt is, hogy ha verekedni kell, az ökölharcban fölényre tegyen szert, továbbá a fejére kapucnit húzott, és az arca elé sálat tekert.

A férfi éjfél után pár perccel így toppant be a család házába. A szülői hálószobába ment, ahol az alvó férfit, a bűnügy egyik sértettjét a paprika spray-vel lefújta. A sértett felébredt, ezért dulakodni kezdtek. Ekkor fiatal férfi többször megütötte ököllel a fejét. Közben felébredt a szobában alvó nő is. Felkapott egy borosüveget és fejbe vágta a támadót. A sértettek értesítették a rendőröket, akik őrizetbe vették a férfit.

A Szentendrei Rendőrkapitányság roppant hatékony nyomozást folytatott, melyet követően a Szentendrei Járási Ügyészség két nap alatt bíróság elé állította a magánlaksértés bűntettével és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntettével gyanúsított férfit.

A Szentendrei Járásbíróság a fiatal férfit 2 év – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte, és 6 évre kiutasította Magyarország területéről. A bíróság ítélete jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik