Belföld

Elkapták a Sánta Lászlót megverő egyik férfit

A belvárosi nyomozók elfogták azt a férfit, aki társával együtt megverte Sánta Lászlót, a Nyerő Páros sztárját.  Megtudtuk, hogy a másik elkövető az a Varga Dávid volt, aki szerepel a rendőrségi körözési listájában is. Csütörtök délután megkerestük a BRFK-t, hogy igazak-e az értesüléseink, hogy az V. kerületi rendőrök elfogták a színész egyik támadóját, a másik elkövető pedig az a férfi, aki szerepel a körözöttek listáján. Válasz helyett elküldték a police.hu-ra ma feltöltött közleményüket.

Ebben azt írják, hogy egy 35 éves palesztin állampolgár szeptember 9-én 3 óra körül egy belvárosi szórakozóhely előtt keveredett szóváltásba a színművésszel, majd megütötte. A külföldi férfi társaságában lévő Varga Dávid is közbeavatkozott és ő is bántalmazta a színészt, majd a két férfi elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit azonosították, a palesztin állampolgárt november 7-én a zuglói lakásán elfogták. A rendőrök az elkövetőt garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Társa ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik