Szórakozás

Megverték Sánta Lászlót, a Nyerő Páros szereplőjét

A Blikk információi szerint súlyos sérüléseket szenvedett Sánta László, a Nyerő Páros egyik szereplője, amikor szinte a semmiből megverték a budapesti éjszakában.

A humorát azért nem vesztette el, így nyilatkozott a történtekről:

A jó magyar mondás szerint jártak el velem. Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon. Túlélem a sérüléseket, de mégis roppant kellemetlen, mert az én munkámban fontos a megjelenés.

Azt is elmesélte, mi történt pontosan, hogyan lett egy segítő gesztusból verekedés:

Megkocogtattam egy hölgy vállát, és figyelmeztettem, hogy figyeljen a táskájára, mert nyitva maradt. Ezt a – szerintem segítőkész – gesztust az említett hölgy társaságában álló úr teljesen félreértette. Nem tetszett neki, hogy megszólítottam, és még hozzá is értem a barátnőjéhez. Azt mondta, „takarodjak”. Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen.

Nem tartja értelmét feljelentést tenni, mielőbb szeretné elfelejteni az esetet, jelenleg sminkkel tünteti el a sérüléseit.

Kiemelt kép: Instagram / @santalaci

Ajánlott videó

Olvasói sztorik