Belföld

Letartóztatták a kecskeméti diszkó előtt késelő olaszt

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indítványozta a 48 éves olasz férfi letartóztatását, mert a megalapozott gyanú szerint vasárnap, hajnalban, egy kecskeméti szórakozóhely előtt életveszélyesen megkéselt egy férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint az olasz állampolgár férfi tettlegességig fajuló konfliktusba került az egyik vendéggel. Emiatt a biztonsági őrök hajnali 3 órakor kivezették a szórakozóhely elé. Ekkor ment ki az utcára több más vendég is, köztük az ügy sértettje, aki a benti konfliktusban nem vett részt.

Az olasz férfi az utcán nekitámadt a sértettnek, és dulakodni kezdtek Ennek az olasz férfi megvágta a sértett nyakát, illetve rajta további könnyebb sérüléseket ejtett. A sértett nyakának bal oldalán lévő metszett-vágott sérülés életveszélyes volt, ezért mentővel kórházba szállították, ahol megműtötték.

Az olasz férfi a késelés után a gépkocsijával elhajtott, és egy Kiskunfélegyháza külterületén lévő ingatlanba távozott. A rendőrök a késelőt mintegy 2 órán belül elfogták és őrizetbe vették. A férfi a személyes tárgyait és a ruházatát összecsomagolva éppen elhajtani készült, amikor az intézkedő rendőrök elfogták. A nyomozók a férfit életveszélyt okozó testi sértés miatt kihallgatták és kezdeményezték a letartóztatását.

A Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírája a szökés, elrejtőzés miatt a legszigorúbb kényszerintézkedésről határozott, és elrendelte az olasz férfi 30 napos letartóztatását.

A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője azonban fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik