Belföld

Bíróság elé állították az ukrán szatírt, aki a pultosnak mutogatta magát

Az Esztergomi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése, és szeméremsértés vétsége miatt villámgyorsan bíróság elé állította azt az ukrán férfit, aki egy női WC-be bement, onnan a sértettet nem engedte ki, és előtte a nemi szervét mutogatta.

Az elkövető egy héttel ezelőtt a nyergesújfalui presszóban ittas állapotban látta, hogy a pultos nő a személyzeti WC-be ment, kis idő múlva követte. A nő távozásra szólította fel a férfit, aki ennek eleget tett. Ezután a férfi ismét belépett a mosdóba, az ajtót belülről az akasztóval bezárta, a nadrágját letolta és a nemi szervét a pultosnő előtt mutogatta.

A férfi a szűk helyiségben a bezárt ajtó és a sértett között állt, ezért a nő nem tudta megközelíteni a bejárati ajtót. Az elkövető többszöri felszólítás ellenére sem engedte ki a sértettet, aki ekkor magához vett egy felmosónyelet, amivel elkezdte verni a vádlott fejét és a felső testét. A férfi ekkor elfordult a pultostól, aki ezt kihasználva a bejárati ajtót  kinyitotta és a helyiségből kimenekült.

Az időközben kiérkező rendőrjárőrök a férfit a presszóban elfogták, a nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vételét rendelte el.

A bíróság az ügyészség indítványa alapján a férfit 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette, valamint 2 évre kiutasította az ország területéről. Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik