Belföld

Így dolgozzák fel az édesanyjukkal történteket a megtámadott futónő gyermekei

Makai Viktóriát a szokásos esti futása közben az otthonától nem messze, a Jászberényi úton akarta megerőszakolni egy férfi. A kétgyermekes anyuka saját maga számolt be a közösségi oldalán a vele történt borzalmakról. Részletesen leírta, hogy egy férfi szexuális cselekedetre kényszerítette, és mivel kiabálni és menekülni próbált, ezért megverte. Viktória a pénteken megjelenő BEST Magazinban részletesen elmesélte, mit mondott a gyerekeinek, amikor kék-zöld foltokkal az arcán kiengedték a kórházból.

Este napszemüvegben mentem haza, a sötét udvaron találkoztam velük. Addigra a férjem, Laci elmesélte nekik, hogy anyának halloweenes feje van, kicsit félelmetes is, és lehet, hogy meg fognak ijedni. Ez kivédhetetlen volt. Lemehettem volna vidékre két hétre, amíg egy kicsit javul a külsőm, de nem akartam. Próbálok úgy mosolyogni, mint korábban, de attól sem szépül az arcom, és előfordul, hogy a fiamat csak az nyugtatja meg, ha az ölemben ül, beszélgetünk, és olyan régi fényképeket nézünk, amiken még nincs bezúzva az arcom. Így a hangomat hallva és az egészséges arcomat látva azt a képet vetíti maga elé, amit a valóságban is látni szeretne

– mesélte a magazinnak az édesanya, hozzátéve: kislányuk rajzolással vezeti le azt a feszültséget, ami kialakult benne a történtek miatt. De a BEST cikkéből többek közt kiderül az is, hogy a férj azért tudta megmenteni a feleségét, mert megérezte a bajt.

A rendőrség másfél órán belül elfogta az erőszakoskodó férfit. Villámgyorsan előállították és azonnal megtörtént a gyanúsítotti kihallgatása is. Szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás ellene. Az ügyben eljáró nyomozási bíró a legszigorúbb kényszerintézkedésről határozott, és azonnal elrendelte a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik