Belföld

Leszakadó ág törte el egy morotos gerincét a Lehel úton

Néhány órával később ugyanarról a fáról egy másik ág is leszakadt, az egy autóst sebesített meg. Csak ezután vágták ki.

Motorozás közben szakadt rá egy korhadt fa leszakadt ága a XIII. kerületi Lehel úton. A balesetben eltörött a gerince, kibírhatatlan fájdalmakkal él, évekig nem dolgozhat. A 24 éves férfi kártérítési pert indított — számolt be a Blikk.

A férfi a baleset után elvesztette az eszméletét, és arra ébredt, hogy közölték vele: eltörött a gerince.A lap szerint a motoros balesete után 1-2 órával később egy arra járó kabrióra is rászakadt egy ág ugyanarról a fáról. Az autó sofőrje szintén megsérült, a fát csak azután vágták ki. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A férfi a lapnak elmondta:

Az utolsó emlékem, hogy egy reccsenést hallok, majd lombokat látok magam előtt. A következő kép, hogy a mentők szólnak: ne mozogjak, majd számolni kezdenek és átraknak egy ágyra. Iszonyatos fájdalmat éreztem.

Az áldozat a fát kezelő cég ellen kártérítési pert indított, a sérülései mellett ugyanis a motorja és a bukósisakja is totálkáros lett. A varratokat két hét múlva szedik ki, de 1 éven belül újra kell műteni, és 1-2 évig nem dolgozhat. A lapnak nyilatozó ügyvéd szerint a férfi akár 2-3 millió forintos sérelemdíjra is számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik