Belföld

Vádemelés a Dózsa György úti gázoló exe ellen

A Pozsonyi úti bántalmazás ügyében két nő ellen emelhetnek vádat.

K. Szilviának a bántalmazásért és az arról készült videó közzétételéért kell felelnie. Barátnője bűnsegédnek számít – tudta meg a Bors. A Dózsa György úti balesetet okozó M. Richárd volt barátnője, K. Szilvia tavaly nyáron durván bántalmazott egy fiatal nőt a XIII. kerületben, a Pozsonyi úton.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lapnak megerősítette, egy személyes konfliktus miatt vártak a sértettre a lakóhelyénél. Amikor a nő megérkezett, egyikük rátámadt. Hajánál a földre rántotta, majd többször ököllel próbálta ütni a két karjával védekező sértett fejét. A nyakára is rálépett, miközben a haját húzta. Barátnője a bántalmazást végig rögzítette mobiltelefonjával és feltartóztatta a sértett segítségére igyekvő embereket azzal, hogy ne avatkozzanak közbe.

A felvételt ezután a sértettet bántalmazó nő egy nyilvános oldalon – a sértett azonosítása mellett – közzétette. Az ügyészség ellene garázdaság, könnyű testi sértés és személyes adattal visszaélés miatt emelt vádat, míg társa a vád szerint ugyanezen bűncselekmények bűnsegédje. Az eljárás a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódik.

Kiengedték a kabriós verekedő exét, de van még egy gyanúsított - újabb részletek
A bűnsegédet is kihallgatták már csütörtökön, de őt sem tartották bent. Állítólag maga M. Richárd ment el a rendőrségre a volt barátnőjéért, és vitt magával egy ügyvédet is.
Olvasói sztorik