Belföld

Erdei Sándor nem akar diktatúrát, személyi kultuszt

A Rokker Zsoltiként ismert humorista szerint a Fidesz nem engedi, hogy egyik kamujelöltje visszalépjen.

Népszavának Erdei Sándor, ismertebb nevén „Rokker Zsolti” humorista azt mondja, bízik abban, hogy győz Miskolcon és körzetében sokan szavaznak a változást akarók közül.

Az ellenzéki pártok által támogatott független jelölt szerint erős az ellenszél, a Fidesz nem válogat eszközeiben. A párt saját jelöltje mellett indított két álfüggetlent. Egyiknek a polgári neve egyezik az övével, a másik keresztneve hasonló az ő művésznevével.

Az egyik Nyékládházán, a másik Ongán lakik, érdekes lenne, ha megnyernék a miskolci körzetet.

Szerinte a cél csak a választók megzavarása, ami miatt feljelentést  tett.

Az egyik kamujelölt ügybuzgóságáról csak annyit, hogy információink szerint külföldön nyaral, nem is lesz itthon most vasárnap.

Arra a felvetésre, hogy a választók érdekből szavaznának a fideszes  jelöltre, azt mondja, a Fidesznek a választók addig érdekesek, amíg leadják a szavazatukat.

Most, a kampány idején elkezdtek kátyúzgatni, de az emberek vannak annyira okosak, hogy néhány aszfaltdarab nem szédíti meg őket. Sok helyen járda sincs, az egyik játszótéren pedig bugyog fel a szennylé, lenne min javítani.

Megdöbben fideszes barátai érvein

A korábbi közleményében írt vesztegetési kísérletek miatt nem tett feljelentést, mert az nehezen bizonyítható, de a közvetítőn keresztül kapott ajánlat

egy szabad szemmel is jól látható összegről szólt, ha visszalépnék, mondjuk arra hivatkozva, hogy az anyukám nem pártolja a politikai szereplésemet.

Sokszor megkapja, hogy naiv és idealista, amikor tiszta küzdelmet akar, amit vállal, még ha teljes döbbenettel áll is fideszes barátai – mert vannak ilyenek – érvelése előtt, hogy

Sanyikám, választási időszakban az ilyesmi természetes.

Nem fogadja el ezt természetesnek, nem akarja, hogy gyerekeink diktatúrában nőjenek fel, s egyszer Orbán Viktor születésnapját is ünnepelniük kelljen. Elkötelezettsége nem eladó, egy igazi lokálpatriótát nem lehet megvesztegetni – teszi hozzá.

Erdei Sándor a Hír Tv Egyenesen című műsorában azt mondta, egyik ellenfele, Molnár Zsolt neki elismerte, a Fidesz indította, hogy megtévessze a szavazókat. Ő legszívesebben visszalépne, de nem engedik, ezért két hétre külföldre utazott, de neki  elmondott mindent, töviről hegyire és neveket is említett, hogy miről szól ez az egész.

 

Kiemelt kép: Hír Tv

Ajánlott videó

Olvasói sztorik