Belföld

Fideszes közvetítő kérte Rokker Zsoltit, hogy lépjen vissza

Meglehetősen idealista elképzeléssel válaszolt.

A Rokker Zsolti karakterével közismertté vált Erdei Sándor, aki Miskolcon az ellenzéki pártok közös jelöltjeként indul az időközi önkormányzati választáson, azt állítja, hogy egy fideszes közvetítő megkereste, és arra kérte, hogy ne induljon.

Megmondtam a Fidesz közvetítőjének, amikor megkerestek azzal, hogy Sanyikám, mennyit érne meg neked, ha nem indulnál, hogy erről nem lehet szó. Inkább mondják azt végre, hogy itt van egy jó jelölt, aki járatos a kommunikációban, ezt a srácot tudjuk támogatni tiszta szívvel és akkor végre Magyarországon előállt volna egy olyan helyzet, hogy minden párt egy embert támogat. Erre mondták a barátaim, te idealista vagy, még mindig, nem tudod elhinni, hogy ilyen soha nem lesz?

– mondta Erdei a Magyar Hangnak adott interjúban. Nemet mondott, szerinte „a becsület, a haza és Miskolc nem eladó semmilyen pénzért”. Most közpénzen folyik ellene lejárató kampány, például olyan szórólapokon, amin az áll, hogy „Rokker Zsoltit támogatja az MSZP”.

Mint korábban már többször megírtuk, úgy néz ki, megpróbálják megtéveszteni az embereket Erdei ellenlábasai. Erre utal, hogy indul még egy Erdei Sándor nevű jelölt, aki képviselőjelölttől szokatlan módon elzárkózik a sajtó elől. Ugyanilyen megtévesztésnek tudják be, hogy van egy Molnár Zsolt nevű jelölt is, akiről senki nem tud semmit – kérdés, hogy lesznek-e, akik az ő neve mellé húzzák az x-et, mert őt gondolják Rokker Zsoltinak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik