Közélet

Erdei Sándor kiakadt: csalással vádolja a Fideszt

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2018. 07. 04. 14:12

A humorista szerint mindent bevetnek ellene, így megkérdőjelezi a választások törvényességét, tisztességét.

Kiakadt a Fideszre Erdei Sándor, aki korábban Rokker Zsolti néven humoristaként lépett fel, most pedig független jelöltként – az ellenzék támogatásával – indul a miskolci időközi választásokon. A képviselőjelölt az MSZP és a Párbeszéd sajtóosztályain keresztül közölte: az elmúlt napokban olyan információkhoz jutott,

amelyek alapvetően kérdőjelezik meg a miskolci 12-es választókörzetben zajló időközi választások törvényességét és tisztességét. Névdublőrök, áljelöltek, eltitkolt ajánlások, vesztegetési kísérletek, megtévesztés, lejáratás, rongálás – ezek az eszközök mindennaposak ma Miskolcon.

Budapest, 2014. május 26.
Erdei Sándor humorista a Kossuth Rádióban elhangzó Rádiókabaré felvételén, az MTVA Bródy Sándor utcai Márványtermében rendezett elõadáson.
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Két Erdei Sándor indul a miskolci időközi választáson
Egyikük az ellenzéki pártok által támogatott „Rokker Zsolti”, a másik a szavazatok megosztásához jöhet jól.

Éppen ezért Erdei Sándor (szül. idő: 1976) felszólította a Fidesz-KDNP-t, a miskolci városvezetést és holdudvarát, hogy azonnal fejezzék be az elmúlt hetekben felé irányuló megvesztegetési kísérleteiket, a kamujelöltek, névrokonok felsorakoztatását,  választási plakátjai leszaggatását és lejárató szórólapok terjesztését választókerületében.

Felszólította továbbá Nagy Ákos fideszes képviselőjelöltet, hogy a továbbiakban ne vállaljon közösséget ezzel a választási módszerrel.Vagy lépjen vissza a jelöltségtől, vagy valljon színt jogászként, keresztény emberként, mi a véleménye a választók üzemszerű és szándékos megtévesztéséről, a csalásokról, amelyek szervezéséről jelöltként tudnia kellett.

Amelyik párt a választóknak már a kampányban hazudik, és amelyik jelölt ehhez ügyvédi esküje ellenére folyamatosan asszisztál, attól később sem várható más.

Mint írta, 22 éve humorista, de nem bolond, bohóc. A Miskolci Lokálpatrióta Egyesület alapító tagjaként és Abaújlak-Szanticska társadalmi alpolgármestereként aktív tagja a közösségeknek. Miskolcon él, társadalmi munkáját mindenki megelégedettségére végzi. A közösség iránti elkötelezettsége nem eladó, nem lehet megvenni, mert egy igazi lokálpatriótát nem lehet megvesztegetni.  Szerinte a Miskolc 12. választókerületében élők július 15-én bebizonyíthatják, hogy ők állnak a történelem jó oldalán és nem lehet bolondnak nézni a tisztességes embereket!

Budapest, 2014. április 29.
Erdei Sándor humorista a Kossuth Rádióban elhangzó Rádiókabaré felvételén, a Thália Színházban rendezett nyilvános elõadáson.
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Fideszes közvetítő kérte Rokker Zsoltit, hogy lépjen vissza
Meglehetősen idealista elképzeléssel válaszolt.

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Asian guy pulling warm pant, concept of sexuality problem or weight loosing

Mi okozza a reggeli merevedést?

Kommentek

Budapest, 2014. október 9.
Korda György és a képen nem látható Balázs Klári énekel a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának rendezvényén Budapesten, a Sas utcában 2014. október 9-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.