Belföld

Stabilan 30 fok lesz a következő napokban, de pénteken jön az eső

hőmérséklet, időjárás előrejelzés,  (hőmérséklet, időjárás előrejelzés, )
hőmérséklet, időjárás előrejelzés,  (hőmérséklet, időjárás előrejelzés, )

A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, de az ország déli és nyugati részén több lesz a felhő – írja a Kiderül.hu a mai napi várható időjárásról. Záporokra, illetve néhol zivatarra a Dunántúlon és a Dél-Alföldön van esély, egy-egy helyen nagyobb mennyiségű csapadék is hullhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Észak-Alföldön időnként megélénkülhet a nyugati szél, illetve zivatarokat kísérhetik erős, viharos széllökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul, az Alföld középső területein lehet a legmelegebb. Késő estére 17 és 24 fok közé hűl le a levegő.

Holnapra még kevesebb felhőt jósolnak a meteorológusok, bár a Dunántúlon délutántól erősödő gomolyfelhő-képződést mondanak. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 28 és 32 fok között alakul.

Pénteken és szombaton többfelé zivatarra, záporra van kilátás, de a napi maximum hőmérséklet így is eléri a 30-31 fokot – és ilyen meleg néz ki egészen jövő hét keddig (addig tart az egyhetes előrejelzés).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik