Belföld

Schmuck Andor házmester lenne a Belvárosban

Az időközit összekeverni az országgyűlési választással akkora hülyeség szerinte, mint a szülői értekezletet megszavaztatni az iráni atomprogramról.

Facebook-oldalán jelentette be Schmuck Andor, hogy független jelöltként indul a július 8-i időközi választáson a Belvárosban, amire azért van szükség, mert az eddig ott önkormányzati képviselőként tevékenykedő fidelitasos Böröcz László átül a Parlamentbe.

Bejegyzésének szövegét változtatás nélkül közöljük:

Úgy döntöttem, részt veszek jelöltként július 8-án az időközi választáson a belvárosban, minden párt( ok)oskodástól független jelöltként.Köszönöm az ajánloknak és a segítőknek ! A választókörzetben élek és lenne ötletem ,mit lehetne jobban tenni az itt elő 2298 szomszédomért ! Ha valaki ebben a döntésében pártpolitikát lát , ki kell ábrándítanom: nincs ilyen motivációm ! Ezt a választást összekeverni az országgyűlési választásokkal olyan butaság, mint a Galamb utcai iskola szülőiértekezletet megszavaztatni az Irán atomprogramról …Lehet, de nem sok értelme lenne ! Szóval itt most közös “házmestert ” /képviselőt választ ez a 18 háztömb lakója, nem mást ! Így ide, nem pártos összefogás kell, hanem több pad , kevesebb zaj , igazságosabb bevétel elosztás a társasházak és az önkormányzat között ,még több szociális segítség és sokkal kevesebb békétlenség ! Sok sikert, jó versenyt kívánok a többi kiváló jelöltnek ! Július 8.-án kiderül,ki lesz a a közös “házmester” 04-es körzetben !

Úgy döntöttem, részt veszek jelöltként július 8-án az időközi választáson a belvárosban, minden párt( ok)oskodástól…

Közzétette: Schmuck Andor – 2018. május 31.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik