Közélet

Megérkezett Super Smuki!

Ha esetleg arra vágyott, hogy valaha legyen egy eredeti, Schmuck Andor által megalkotott plüssfigurája, akkor nem kell tovább várnia. Itt van ugyanis a

Super Smuki!

A politikus azt írta a Facebookon, hogy a kabala „tiszta apja”, és egy önzetlen jócselekedet után lehet hozzájutni a lila baceballsapkás, macira hasonlító játékhoz. A poszt nem részletezi, hogy milyen jócselekedetről van szó.

Elkészült 🙂 a Super Smuki figura :-)) tiszta apja :-)))megrendelhető privátba egy önzetlen jó cselekedet után már vihető is :-))

Közzétette: Schmuck Andor – 2018. január 23.

Kedden Juhász Péter (Együtt) is egy meglepő poszttal állt elő a Facebook-oldalán. A poszt szerint az ATV egész nap vele forgat és különböző feladatokat kap tőlük. Az egyik feladat az volt, hogy kérdezze meg a lehető legtöbb embert, hogy megismeri-e. A tévések valószínűleg inkább olyasmire gondoltak, hogy Juhász az utcán menjen oda ismeretlenekhez és náluk érdeklődjön, a politikus azonban a saját oldalára tette ki a kérést, így jobbára olyanok látják, akik tényleg ismerik.

Ma egész nap az ATV-vel forgatok egy műsornak. Különböző feladatokat kapok.Most azt a feladatot kaptam, hogy kérdezzem…

Közzétette: Juhász Péter – 2018. január 23.

És hogy a kormányoldal se maradjon ki: a fideszes Tessely Zoltán,  az Etyek, valamint a Szent László- és a Váli- völgyterületfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos a profilképe frissítésekor se feledkezett el a legfontosabb üzenetről, miszerint nem szabad hagyni, hogy Magyarország bevándorlóország legyen.

Messze még a kampány vége.

Ne hagyjuk, hogy Magyarország bevándolóország legyen!

Közzétette: Tessely Zoltán – 2018. január 23.

Kiemelt kép: Facebook/Schmuck Andor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik