Belföld

Horror: elmetszette barátnője nyakát, mert szakítani akart vele – videó a helyszínről

Vezetőszáron vitték ma a zalaegerszegi bíróságra azt a férfit, aki brutális kegyetlenséggel végezte ki barátnőjét tavaly szeptemberben Nagykanizsán. A vád szerint a férfi és a nő 2014-ben szeretett egymásba. Az utóbbi időszakban azonban gyakran veszekedtek egymással, ami néhányszor tettlegességig fajult.

A nő tavaly szeptemberben végleg szakítani akart a férfival. A pár a gyilkosságot megelőző napokban Facebookon üzenetekben veszekedett egymással, majd megbeszélték, hogy találkoznak a férfi lakásán és megbeszélik a dolgokat.

Miután a nő megérkezett, a vádlott kirángatta őt az autóból és dulakodni kezdtek. A nő segítségért kiabált és vissza akart ülni a gépkocsiba. Ekkor a férfi megrántotta, aminek hatására a nő elesett. Ekkor a férfi magához vett egy közelben heverő vas darabot, és kétszer is lesújtott a fejére.

A férfi, amikor látta, hogy még életben van, elővett egy 19 cm pengehosszúságú kést és számos alkalommal megszúrta a nő fejét, mellkasát, nyakát és hátát. Eközben a nő segítségért kiabált, amit észlelve az egyik szomszéd kihívta a mentőket. A kegyetlen férfi még ekkor sem állt le, odalépett a vérben úszó nőhöz és mindkét oldalról elmetszette a nyakát. A sérült nő a helyszínen életét vesztette, testén összesen 35 külsérelmi nyom volt azonosítható.

A mai első tárgyalás a vádlott kihallgatásával és kezdődött. A férfi nem kívánt vallomást tenni, ezért a bíró a korábbi vallomását olvasta fel. tettét azzal indokolta, hogy egy féltékeny barom állat, aki elvesztette a fejét. A férfi továbbra is  előzetes letartóztatásban marad. Amíg a bíróság máshogy nem dönt addig ezt az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kell töltenie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik