Belföld

Hiába küzdöttek az életéért, meghalt a Dunakeszin elütött idős asszony

Meghalt az a nyugdíjas asszony, akit vérben úszva, eszméletlenül találtak az út szélén tegnap késő este a Váci Önkéntes Mentő és Tűzoltó Egyesület tagjai. Az autó sofőrje körülbelül 100 kilométer/óra sebességgel akart előzni a zebrán, amikor elütötte, majd áthajtott rajta. Úgy tudjuk, hogy a férfi kábítószer hatása alatt volt, amikor elgázolta a nőt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a Dunakeszi, Fő út 66. szám előtt lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ütötte el a nőt. A hős tűzoltók a mentőkkel karöltve sokáig küzdöttek az életéért, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után meghalt.

A rendőrség egy huszonhat éves fóti férfit gyanúsít a bűncselekménnyel. Kerestük a Pest Pest Megyei Rendőrfőkapitányságot, hogy megtudjuk hol tart az ügy és igaz-e, hogy drog befolyása alatt állt a cserbenhagyó gázoló, az alábbi választ kaptuk:

„Kihallgattuk, és őrizetbe vettük a gyanúsított férfit. A rendőrség vizsgálja, hogy a gyanúsított bódító szer hatása alatt volt-e” – közölte András Tamás őrnagy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik