A következő élő közvetítés része Újabb fideszes mandátum a határon túli szavazatok miatt, tuti a kétharmad

Dráma: Erzsi, a macska nem fogadja el az eredményt

Bizonyára tűkön ült már mindenki, hogy megtudja, mit gondol Magyarország egyik legnagyobb hatású véleményvezére Tibi atya, Bihari Viktória, Kasza Tibor és Puzsér Róbert mellett. Erzsi, a macska (akinek gazdája, Homonnay Gergely a DK pénteki kampányzáróján is felszólalt) drámai hangvételű írást tett közzé „Ezt az eredményt nem lehet elfogadni” címmel.

Azt írja, „nem fellázadni kell, nem kell törni-zúzni, autókat felgyújtani, de ki kell menni az utcára, ahogy pont egy éve kimentetek a CEU-ért, csak most legyetek ötször annyian, és nem csak Budapesten. A netadó idején sem csináltatok semmit, csak sétálgattatok, és a hatalom behódolt” – írta, elegánsan figyelmen kívül hagyva a Fidesz-székház megdobálását különféle informatikai alkatrészekkel.

A legmókásabb felvetés, hogy szerinte az ellenzéki pártok elnökeinek helyükön kellene maradniuk, „üljenek le tárgyalni még ma, és jogászokkal felvértezve, kihasználva az európai kapcsolataikat gyakoroljanak nyomást a Fideszre”. Új választási törvényt kell kiharcolni, és új választást kell tartani – írja.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik