Belföld

Ki nem találja, a Felcsút edzője melyik pártot támogatja!

Pintér Attila a budafoki fideszes jelölt mellett tett hitet.

Nem épp a futballhoz való hozzáértése miatt vált híressé Pintér Attila edző, egykori szövetségi kapitány, akinek az utóbbi években sikerült a miniszterelnök házi focicsapatába, a felcsúti Puskás Akadémiába ejtőernyőznie. Itt elérte a magyar foci mélypontját: tao-közpénzekből felhízlalt csapatában néha alig lép pályára magyar játékos, holott a tao lényege az utánpótlás combosítása lenne.

Pintér ennek ellenére hitet tett a Felcsútot naggyá tevők előtt, kiállt az egyik fideszes képviselőjelölt mellett.

A Hír TV szerint Németh Zsolt fideszes jelölt Facebook-oldalán jelent meg egy videóban és mondta azt, hogy aki a sportot támogatja, az mindig számíthat az ő támogatására is. A tévé szerint még nem volt olyan korábban, hogy egy aktív fociedző beszálljon a kampányba. Pintér így indokolta tettét:

Nagyon rég én itt éltem, Budafokon. Örömteli azt látni, hogy egyre-egyre szépül mind Budafok, mind a futballpálya. Aki a sportot támogatja, azt én mindig támogatni fogom. Azonkívül én azt gondolom, hogy aki nagyon-nagyon sokat tesz azért, hogy Budafok minél jobban fejlődjön, hogy a kerülete minél szebb és jobb legyen, azt az embert mindenféleképp támogatni kell.

(Kiemelt kép: MTI Fotó/Czeglédi Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik