Belföld

Kubatov volt embere szerint meg akarják őt ölni

Kálmán Olga egyik legszürreálisabb beszélgetőpartnere volt Szőke, aki elmondta, vannak még adui és meg akarják ölni szerinte.

Fölhajtott galléros melegítőben ült be Kálmán Olga Egyenesen című  műsorába Szőke, azaz Szabó Ferenc, akit rögtön megbombázott a műsorvezető, hogy milyen meglepő, hogy itt van. Szabó, akit a közvélemény Kubatov Gábor kopaszaként ismert meg, a napokban kitálalt, elismerte, hogy valóban a fideszes politikus megbízásából ment védeni a Fidesz-székházat.

Kitálalt „Kubatov kedvenc gyilkosa” 
Önmagát nevezte így Szabó „Szőke” Ferenc. Szerinte csak katona volt, amikor a Fidesz-székházat védte.

A vallásfilozófia kurta említése után Szabó elmondta, megkereste a Privátkopót, miután a régi életével megszakította a kapcsolatot. Most amúgy szociológiát tanul autodidakta módon, de befejezte régi életét, drogtesztet is vállal. Hozzátette, másfél éve egy rejtélyes embertől kapott egy új útmutatást, új életet kezdett, könyvet kezdett írni. Három hónapig dolgoztak rajta, átküldték Kubatovnak, hogy nézze át, ő csak április 8. után engedte. De ő nem tudott volna máshonnan pénzt szerezni.

Magát deviánsnak nevezte, hisz a Fidesz nem tűri el azt az embert, aki önállóan gondolkodik, cselekszik. „A Fidesznél csak azok az emberek vannak, akik katonaszerűen beállnak” – tette hozzá.

Beismerte újra, túltolta, elszállt vele a ló. A Fidesz felsővezetőinek utasítását kellett végrehajtania, de neveket nem mert mondani (miközben közölte, imádja Kálmánt). Később kérdésre azt felelte: „én kinn voltam a temetőben annál az embernél, aki meghalt” (ugyanis emberölésért volt börtönben).  Szóba került az is, hogy egy 200 milliós csalást rá akartak verni, mégse került előzetesbe.

Kubatov Gábornak én köszönettel és tisztelettel tartozom.

Ezt a meglepő kijelentést tette, merthogy őt felkarolta a börtönévek után. Kubatovot amúgy talán Orbán Viktor hívta a Fidesz-székház ostromakor, hogy menjen hátrébb az első sorból. Oda a Fidesz felső vezetése hívta. Szerinte amúgy Kubatov az információk 70 százalékát nem kapja meg.

Valószínűleg még vannak ügyei a Fidesszel, de azt kérte, „várjunk még április 8-ig”. Szőke azt mondta, annyi adu van a kezében, még nem akarja az összeset kijátszani. Nyakó Istvánék népszavazási próbálkozását szerinte olyan kopaszok akadályozták meg, akik nem köthetők a Fradihoz.

Szerinte már most ellehetetlenítenék őt, a barátai tartják el, benne van a pakliban, hogy megölik. Azért áll újra meg újra a nyilvánosság elé, hogy üzenjen Kubatovnak.

(Kiemelt kép: 24.hu/HírTV)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik