Belföld

Kósa Lajos: Bróker Marcsi kettő

A sajtó elől most már lassan hetek óta menekülő, a kormány szerint háttérmunkát végző Kósa Lajos volt szerdán reggel a Mokka vendége, ahol alapvetően a tavaly nyáron alakul nyugdíjas szövetkezetekről kérdezték őt, de elkerülhetetlen volt, hogy ejtsenek pár szót az állítólagos csengeri milliárdosnőről, aki tegnap Svájcból adott interjújában úgy fogalmazott, a Fidesz most az egész családját kiirtaná.

A tárca nélküli miniszter arról beszélt, 2002 óta minden választási kampányban az ellenzék elképesztően brutális támadást indított ellene, de minden esetben kiderült, hogy hazugság volt. Ezekre példát is hozott:

  • 2002-ben örömlányokkal vádolták meg,
  • 2006-ban azzal, hogy a legfőbb ügyész kikérte a mentelmi jogát maffiaügyekben,
  • 2010-ben a Portik Tamás-féle hamis videógyártással hozták hírbe,
  • 2014-ben pedig azt terjesztették, hogy elvált.

Szerinte most előástak valahonnan egy hölgyet, aki nyilvánvalóan hazudik, rengeteg embert vert át, és egy csalóval áll össze az MSZP és a DK.

Ki is bújt a szög a zsákból, a hölgy ügyvédje egy DK-s képviselő, Helmeczy László, aki Szabolcs megyében indul a választáson. Ő keveri a kártyát hátulról. Egyébként a hölgyet kimenekítette Svájcból a magyar hatóságok elől, mert ezt a hölgyet csalás miatt a rendőrség szeretné kihallgatni, az ő csalássorozata ügyében nyomoznak a hatóságok. Nekem ehhez semmi közöm, hozzászoktam ezekhez a támadásokhoz

– fogalmazott a politikus.

Kósa kijelentette, hogy édesanyja soha egy fillért nem fogadott el és nem is kapott tőle.

Bróker Marcsi kettő. Azoknak a jelentkezését várja a rendőrség hivatalosan, akik egyébként ezzel a hölggyel kapcsolatba kerültek és pénzt adtak neki. Nem véletlen, hogy elmenekült Svájcba, megjegyzem, az ügyvédje segítségével.

Kirúgták a biztonsági őrt, mert Kósa Lajos sofőrje meghúzta a Skodát
Be kellett mennie pisilni, ebből lett a galiba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik