Belföld

Helmeczy: Kósa és Szabóné együtt járt Svájcban

Helmeczy-Laszlo(960x640).jpg (helmeczy lászló, )
Helmeczy-Laszlo(960x640).jpg (helmeczy lászló, )
A csengeri asszony ügyvédje szerint ezt banki felvételek bizonyíthatják.

A Magyar Nemzetnek Helmeczy László sem  tudta pontosan megmondani, milyen ügyben nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), hiszen ügyfelét még nem gyanúsították meg semmivel. Ő is csak feltételezi, hogy csalás lehet a gyanú a már január óta folyó eljárásban.

Szabó Gábornét szerdára idézték be, de nem lesz jelen a kihallgatáson, mert jelenleg is Svájcban tartózkodik, részben gyógykezelés, részben ügyintézés miatt. Az asszony a Független Hírügynökségnek azt mondta, Kósa Lajos állításával szemben nem szélhámos, létezik az 1300 milliárdos örökség, Svájcban hozzá is fog jutni az ezt bizonyító iratok másolatához.

A csengeri nő szerint a Fidesz kiirtaná most a családját is
A Kósa Lajost megbűvölő vagyon örökösnője Svájcban adott interjút, amelyben elmagyarázta, mi volt a miniszterrel létrejött kapcsolatának alapja.

Helmeczy hisz ügyfelének, ezért indítványozta, hogy az eljárásban hallgassák ki tanúként Kósát, ha kell, szembesítsék ügyfelével, akivel korábban Svájcban is voltak együtt.

Az ügyvéd úgy tudja, bankbiztonsági okokból léteznek olyan felvételek külföldön, amelyeken Kósa beszél, és azt bizonyíthatják, hogy a miniszter hazudozik. Szerinte nagyon valószínű, hogy Svájcban per indul Kósa Lajos és Orendi Mihály, a Debreceni Sportcentrum korábbi vezetője, a Kósa által vezetett Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség igazgatója ellen, hiszen bizalmas információkat adtak ki egy kényes üzleti ügyről.

Kósa-ügy: röpködnek a 800 milliók
Ügyvédje szerint a csengeri asszony a választásokig jobban teszi, ha külföldön marad.  

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik