Belföld

Kósának feltették a 800 milliós kérdést

Melyik családtagjánál kötött ki a pénz? Az MSZP-Párbeszéd lenne kíváncsi erre.

A csengeri örökösödési háború legfrissebb fejleményei alapján számukra úgy tűnik, Kósa Lajos a „brókerkedésért beígért sikerdíját” mindenképpen szerette volna a családban tartani, az édesanyjának szánt 800 milliót eredetileg felesége kapta volna.

Kósa Lajos áldozat szerepét erősen gyengíti, hogy egyre több családtagjának és üzleti partnerének a neve merül fel az 1300 milliárdos botrányban.

Az ellenzéki szövetség a közjóért önzetlenül vállalt „brókerkedéséből” annyit szűrt le, hogy a minisztert megbízták egy 1300 milliárdos vagyon kezelésével, a feleségének, majd édesanyjának pedig szántak egy 800 milliós ajándékot.

Ezt követően a Kósa család elkezdett gyarapodni: céget és sertéstelepet és még ki tudja, hogy miket vásároltak.

1300 milliárd ismeretlen eredetű pénz, egy miniszter és több százmilliós ajándékok egy furcsa ügyben.

Az MSZP-Párbeszéd szerint máskor ennél kevesebb is elég az ügyészségnek, amelyet ezért emlékeztetett is rá, hogy nem Orbán Viktort és a Fideszt kell szolgálnia. Nem az a dolga, hogy eltussolja a fideszes bűncselekményeket,  hanem, hogy betartassa a törvényeket – írták.

Megszólalt a csengeri örökösnő: Kósa jó barátunk volt
Szabó Gáborné elmondása szerint évekig nagyon jó kapcsolatot ápoltak, a politikus rendszeresen járt hozzájuk, az asztaluknál evett.
Hirtelen eltüntették Kósa Lajos lakossági fórumát
A miniszter helyett Soltész Miklós fog megjelenni Újfehértón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik