Belföld

Keresi a rendőrség a csengeri örökösnő áldozatait

Felhívást tett közzé a rendőrség a „csengeri örökösnő ügyében” Azt írják, további sértettek jelentkezését várják, egész pontosan azokkal szeretnék felvenni a kapcsolatot,

akiktől Sz. Gáborné csengeri lakos németországi örökséghez való hozzájutás segítése címén az elmúlt évek során kölcsönt kért és kapott, illetve a kölcsön visszafizetését az örökséghez jutásra hivatkozással ígérte.

Jelentkezni a „Telefontanú” +36-80-555-111 zöld számán lehet.

A Kósa Lajossal több milliárd eurós kalandba keveredett nő egyébként az ügy kirobbanása óta most nyilatkozott először.  Szabó Gáborné lényegében arról beszélt a Blikknek, hogy 2008-ig az átlagemberek mindennapjait élte férjével, aztán egy nap kiderült, hogy létezik a mesés vagyon, ami az övé, és nagyságrendileg 1300 milliárd forintot ér. Állítása szerint kaptak valamennyi előleget, amit be akartak fektetni, segítettek a környezetükben élőknek, ám amikor az összeg elfogyott, pénzt kértek kölcsön ismerőseiktől.

Az asszony azt mondja, 2012-ben kereste meg Kósa Lajost, mert hotelvásárláson gondolkozott, bár ekkor már látszott, hogy akadozni fog a hagyatéki eljárás. Hozzátette: végül egy fillért sem kaptak tőle és nem is adtak neki soha. Azt állítja, Kósa jó barátjuk volt, legutóbb tavaly márciusában járt náluk, de novemberben beszéltek utoljára telefonon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik