Belföld

G. Fodor érzéketlen oldala felhúzta a franciákat

Gátlás nélkül szállt bele a Bataclannál agyonlőtt emberek hozzátartozóinak érzelmeibe az oldal, hátha több szavazata lesz a Fidesznek.

Felháborodott cikket írt a térséggel foglalkozó francia Courrier de Europe Centrale arról, hogy a kormánypárti 888.hu, G. Fodor Gábor hírblogja teljesen gátlástalanul és érzéketlenül szállt bele a franciák lelkébe. Egy videóval tették ezt, amin a 2015 végi franciaországi, bataclani terrortámadás véres képei szerepelnek, majd megmondják, ez bárkivel megtörténhet. Főleg ha nem a Fideszre szavaz április 8-án.

A francia oldal megjegyzi, direkt a nem francia olvasóknak célozva, hogy Franciaország legtöbb médiuma a mai napig inkább nem mutogatja a Bataclan koncertteremben történt vérengzés képeit, mert részvéttel vannak az áldozatok és hozzátartozóik iránt. A lap keresetlen megjegyzésekkel illeti a magyar propagandaoldalt, majd megjegyzi, az esetet jelentette a Bataclan Áldozatai Szövetségnek és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) is.

Lenyomozhatatlan profilokról szórják a kamu migránssztorikat, a Fidesz-média pedig átveszi ezeket
Ön is találkozott a YouTube-on mesevideó közben migránsozó videóval? És hírportál által meghirdetett kamusztorival a Facebookon? Nem véletlen.

(Kiemelt kép: Mehdi Taamallah/NurPhoto)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik