Belföld

Bayer Zsolt feljelenti a Migration Aid vezetőjét

A Magyar Idők publicistája szerint nem kérdés, ki leplezett le kit.

Bayer Zsolt Ügynök vagyok című írásában hosszan reagál arra, hogy a  Soros-hálózatot leleplező akcióját leleplezte volna a Migration Aid. A Fidesz-alapító publicista pontokba szedve, hosszan idézi Siewert András, a szervezet vezetőjének érveit, de nem érti, azok miért is cáfolnák őt.

Furcsállja, hogy Sie­wert először letagadta a Magyar Időknek az egészet, majd előállt azzal, hogy direkt adott túlzó információkat egy titkosügynöknek, Bayer a legszebbnek mégis azt tartja, hogy a Migration Aid vezetője szerint ő és a Magyar Idők csinálta az egészet.

Hogy világos legyen: E sorok írója egy brit (?) vagy egy izraeli (?), vagy egy orosz (?) vagy mindhárom titkosszolgálattal lezsírozta, hogy húzzák csőbe a Siewertet meg a Dénes Balázst. Meg Tracie Ahernt. És még ki tudja, ki mindenkit!

Hatalmas király vagyok! Akkora, hogy fel is jelentem Siewertet rágalmazásért.

Közben a Népszava kereste Bayer Zsoltot, hogy megtudja, honnan jutott el a Magyar Időkhöz a külföldön rögzített beszélgetés, közzéteszik-e a teljes, vágatlan beszélgetést, de nem reagált a lap hívásaira, üzeneteire. Siewert András (képünkön) közölte: hamarosan közzéteszik a vágatlan anyagot, ami  bizonyítja, hogy titkosszolgálati hátterű akciót vetettek be a civilek ellen.

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik