Belföld

Kósa: Ez egy csalássorozat, a hölgy egy csaló

Kósa Lajos szerda délelőtt Érden tartott sajtótájékoztatót  T. Mészáros András, Érd polgármestere és Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár társaságában.

A téma ugyan eredetileg a Modern városok program érdi fejlesztései lett volna, de a nagy sajtóérdeklődést kiváltó eseményen természetesen inkább a kedden kirobbant botrányra voltak kíváncsiak a megjelentek.

800 milliós ajándékot kapott volna Kósa édesanyja
A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter édesanyjának adatai szerepelnek a banki adatokban is.

Többen bekiabálták, hogy

hol a pénz?

Az akciót az MSZP-Párbeszéd szervezte, a helyi jelölt, Csőzik László és néhány aktivista volt a helyszínen.

Illetve néhányan különböző transzparenseket tartottak a magasba, volt „Ne hazudj, Lajos” és „Hol az 1300?” feliratú is köztük.

Kósa beszéde alatt egy telefonról elkezdték bejátszani a „Nem stróman az édesanyám” című dalt is, de a produkciót hamar leállították. A dalt Kósa januári nyilatkozata ihlette, amikor a miniszter azt mondta, „édesanyja nem strómanja senkinek sem”.

Kósa Lajos rengeteg kérdést kapott az elmúlt két nap híreivel kapcsolatban, a miniszter annyit mondott, a rendőrség nyilatkozata szerint a hölggyel szemben csalás alapos gyanúja miatt eljárást indítottak, nyomoznak.

A hölgy számos embert becsapott, engem is

– jelentette ki Kósa.

Hozzátette, ő azt látja, hogy a sajtóban jelenleg mindenféle hazugságot összehordanak egy csalóval kapcsolatban. Ezt már sokszor láttuk választási kampányban, jegyezte meg.

Ez egy csalássorozat, a hölgy egy csaló

– tette hozzá.

Kósa a mai napon feljelentést tesz az ügyben, mivel szerinte ennek a végére kell járni.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik