Belföld

A Svédországból „hazamenekült” nő már 2016-ban a Budai Várban lakott

Spirk József
Spirk József

újságíró. 2018. 03. 13. 11:38

A 24.hu információi szerint évek óta Magyarországon él az M1 szombati Híradójában meginterjúvolt svéd-magyar nő, aki azt állította, hogy a svédországi migránshelyzet miatt betelt nála a pohár, így hazaköltözik.

Natalie Contessa a köztévén arról beszélt, hogy az utolsó két-három évben tapasztalt közbiztonsági problémák kényszerítették rá, hogy elhagyja a skandináv országot.

„A biztonság miatt költözöm haza, szomorú, hogy amiatt kell elhagynom egy országot, mert nem kapok védelmet” – mondta orosz-magyar szülői háttérrel Svédországban nevelkedett nő, aki hozzátette azt is: Európában nem is tudják, hogy a stockholmi lakosoknak mit kell átélniük a bevándorlók miatt.

Natalie Contessa arról azonban nem tett említést, hogy valójában már hosszú ideje életvitelszerűen Magyarországon él.

A nő forrásaink szerint 2016 nyarán bérelt ki egy lakást a Budai Várban hosszú távra. Igaz, végül rövidebb ideig élt ott, mert gyorsan elmérgesedett a viszonya a tulajdonossal.

Contessa az Anjou Házban, a Vár egyik legdrágább épületében lakott, ott ahol korábban Matolcsy György is igénybe vett egy baráti kölcsönlakást válása idején.

Az Anjou Ház, a Vár egyik legdrágább épülete
Fotó: Google

A lakástulajdonos azt mondta a 24.hu-nak, hogy a nő az édesanyját és két kutyáját is beköltöztette a lakásba, holott erről nem tett említést a szerződés megkötésekor. Ám, amikor szóvá tették, hogy nem így állapodtak meg, a nő hatalmas botrányt csapott a környéken, hogy kinyomozza, ki árulta be kutyáit a főbérlőnek.

A tulajdonos szerint hamar megromlott a kapcsolatuk az egyre ellenségesebb nővel, de amikor fel akarták mondani a szerződését, telefonon és e-mailen is zaklatni kezdte a családot. Contessa szinte folyamatosan becsmérlő hangot ütött meg a levelekben, és azt állította, hogy grófi társaságának legjobb barátja maga Orbán Viktor.

A nő végül 100 ezres számlahátralékkal távozott.

A kormányzati migránsellenes propagandát támogató interjúalanyról hétfőn az Index derítette ki, hogy már Svédországban is számos konfliktusa, sőt több ebből fakadó büntető ügye volt. A svéd hatósági dokumentumok arról tanúskodnak, hogy távozása előtt több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie több sértettnek, akik valamennyien svéd állampolgárok voltak.

  • Egy svéd szomszédnőjével összeveszett, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját;
  • veszekedés közben kávét öntött a szomszédjára, a sértett ezt levideózta, de szemtanúk is vallottak az ügyben;
  • egyszer pszichológusnak,
  • máskor állatvédőnek adta ki magát;
  • egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy.

Contessa egyébként Svédországban egy, a menekülthullám által szinte egyáltalán nem érintett településen volt bejelentkezve édesanyjával együtt. Båstad városka Svédország egyik legmenőbb nyaralóhelye, amely még helyi szinten is magas ingatlanárakkal büszkélkedhet. A városkában és környékén számos híresség telepedett le, és ott rendezik a svédországi nemzetközi tenisztornát is.

A magyarországi tartózkodásával kapcsolatban keressük Natalia Contessát, ha válasza megérkezik, közöljük.

Kiemelt kép: M1

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

U.S. President Donald Trump listens during a discussion at the Generation Next forum in the Eisenhower Executive Office Building in Washington, D.C., U.S., on Thursday, March 22, 2018. Trump today took his boldest step to level the economic playing field with China, ordering sweeping tariffs on Chinese goods in a move that could escalate already tense trade relations between the worlds two biggest economies. Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.