Belföld

A Svédországból „hazamenekült” nő már 2016-ban a Budai Várban lakott

A 24.hu információi szerint évek óta Magyarországon él az M1 szombati Híradójában meginterjúvolt svéd-magyar nő, aki azt állította, hogy a svédországi migránshelyzet miatt betelt nála a pohár, így hazaköltözik.

Natalie Contessa a köztévén arról beszélt, hogy az utolsó két-három évben tapasztalt közbiztonsági problémák kényszerítették rá, hogy elhagyja a skandináv országot.

„A biztonság miatt költözöm haza, szomorú, hogy amiatt kell elhagynom egy országot, mert nem kapok védelmet” – mondta orosz-magyar szülői háttérrel Svédországban nevelkedett nő, aki hozzátette azt is: Európában nem is tudják, hogy a stockholmi lakosoknak mit kell átélniük a bevándorlók miatt.

Natalie Contessa arról azonban nem tett említést, hogy valójában már hosszú ideje életvitelszerűen Magyarországon él.

A nő forrásaink szerint 2016 nyarán bérelt ki egy lakást a Budai Várban hosszú távra. Igaz, végül rövidebb ideig élt ott, mert gyorsan elmérgesedett a viszonya a tulajdonossal.

Contessa az Anjou Házban, a Vár egyik legdrágább épületében lakott, ott ahol korábban Matolcsy György is igénybe vett egy baráti kölcsönlakást válása idején.

Az Anjou Ház, a Vár egyik legdrágább épülete
Fotó: Google

A lakástulajdonos azt mondta a 24.hu-nak, hogy a nő az édesanyját és két kutyáját is beköltöztette a lakásba, holott erről nem tett említést a szerződés megkötésekor. Ám, amikor szóvá tették, hogy nem így állapodtak meg, a nő hatalmas botrányt csapott a környéken, hogy kinyomozza, ki árulta be kutyáit a főbérlőnek.

A tulajdonos szerint hamar megromlott a kapcsolatuk az egyre ellenségesebb nővel, de amikor fel akarták mondani a szerződését, telefonon és e-mailen is zaklatni kezdte a családot. Contessa szinte folyamatosan becsmérlő hangot ütött meg a levelekben, és azt állította, hogy grófi társaságának legjobb barátja maga Orbán Viktor.

A nő végül 100 ezres számlahátralékkal távozott.

A kormányzati migránsellenes propagandát támogató interjúalanyról hétfőn az Index derítette ki, hogy már Svédországban is számos konfliktusa, sőt több ebből fakadó büntető ügye volt. A svéd hatósági dokumentumok arról tanúskodnak, hogy távozása előtt több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie több sértettnek, akik valamennyien svéd állampolgárok voltak.

  • Egy svéd szomszédnőjével összeveszett, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját;
  • veszekedés közben kávét öntött a szomszédjára, a sértett ezt levideózta, de szemtanúk is vallottak az ügyben;
  • egyszer pszichológusnak,
  • máskor állatvédőnek adta ki magát;
  • egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy.

Contessa egyébként Svédországban egy, a menekülthullám által szinte egyáltalán nem érintett településen volt bejelentkezve édesanyjával együtt. Båstad városka Svédország egyik legmenőbb nyaralóhelye, amely még helyi szinten is magas ingatlanárakkal büszkélkedhet. A városkában és környékén számos híresség telepedett le, és ott rendezik a svédországi nemzetközi tenisztornát is.

A magyarországi tartózkodásával kapcsolatban keressük Natalia Contessát, ha válasza megérkezik, közöljük.

Kiemelt kép: M1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik