Belföld

Annyi migráns van Bécsben, hogy Lázár videójába kétszer is bevágták ugyanazokat az embereket

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

újságíró. 2018. 03. 07. 11:19

Valahogy be kellett mutatni a szörnyűséges inváziót.

Drámai hangvételű videóval állt elő kedden este Lázár János, aki Bécsbe látogatott, és arról beszélt melankolikus zongorakísérettel, hogy az osztrák főváros Favoriten kerületében milyen borzasztó állapotok vannak – bűnözés, szegénység, piszok –, amióta odaköltöztek a bevándorlók. Ennek némileg ellentmond, hogy közben tiszta és rendezett utcákon békésen sétálgató emberek láthatók.

A szörnyűséges migránsinváziót többek közt fejkendőt viselő nők jelzik. Mint azt megírtuk, a Facebook – vélhetően a felhasználási feltételek megsértése miatt – eltávolította Lázár videóját, de azt feltöltötték a Youtube-ra is. Nézzük csak meg a 0:26-tól kezdődő snittben szereplő két, nagyon félelmetes fejkendős nőt:

Majd tekerjünk 1:22-höz, és nézzük, kik jönnek:

Vagyis úgy tűnik, hogy ahhoz, hogy a videóban fel tudják mutatni a Lázár által emlegetett rettenetes bécsi migránsinváziót, ugyanazokat az embereket kétszer is be kellett vágni.

Egyébként tavaly írtunk arról, hogy a félelmetes Bécs a világ második legélhetőbb városának bizonyult, a magyar kormány által kitartóan védelmezett Budapest pedig a harmincnyolcadik. Persze erre máris rá lehet vágni, hogy sorosista hazugság, de az Origo egyenesen a világ legélhetőbb városaként írt tavaly Bécsről.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A picture taken on October 4, 2016 shows a cameraman walking through the concrete obstacles in the disputed Kosovo-Montenegro border in the village of Cakor, western Kosovo. 
There are no guards in the uninhabited Rugova mountains bordering Montenegro, only sheep on pasture land, but a dispute over defining the borderline could push Kosovo into chaos as the political opposition views the demarcation deal as close to "treason". The tiny Balkan territory, which unilaterally proclaimed independence from Serbia in 2008, last year reached a border demarcation agreement with its western neighbour, but Kosovo's parliament has yet to ratify it.
 / AFP PHOTO / ARMEND NIMANI

Azt sem tudni, hol végződnek Magyarország szomszédai

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.