Belföld

Annyi migráns van Bécsben, hogy Lázár videójába kétszer is bevágták ugyanazokat az embereket

Valahogy be kellett mutatni a szörnyűséges inváziót.

Drámai hangvételű videóval állt elő kedden este Lázár János, aki Bécsbe látogatott, és arról beszélt melankolikus zongorakísérettel, hogy az osztrák főváros Favoriten kerületében milyen borzasztó állapotok vannak – bűnözés, szegénység, piszok –, amióta odaköltöztek a bevándorlók. Ennek némileg ellentmond, hogy közben tiszta és rendezett utcákon békésen sétálgató emberek láthatók.

A szörnyűséges migránsinváziót többek közt fejkendőt viselő nők jelzik. Mint azt megírtuk, a Facebook – vélhetően a felhasználási feltételek megsértése miatt – eltávolította Lázár videóját, de azt feltöltötték a Youtube-ra is. Nézzük csak meg a 0:26-tól kezdődő snittben szereplő két, nagyon félelmetes fejkendős nőt:

Majd tekerjünk 1:22-höz, és nézzük, kik jönnek:

Vagyis úgy tűnik, hogy ahhoz, hogy a videóban fel tudják mutatni a Lázár által emlegetett rettenetes bécsi migránsinváziót, ugyanazokat az embereket kétszer is be kellett vágni.

Egyébként tavaly írtunk arról, hogy a félelmetes Bécs a világ második legélhetőbb városának bizonyult, a magyar kormány által kitartóan védelmezett Budapest pedig a harmincnyolcadik. Persze erre máris rá lehet vágni, hogy sorosista hazugság, de az Origo egyenesen a világ legélhetőbb városaként írt tavaly Bécsről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik