Belföld

Eltűnt Lázár Facebookjáról a Bécsben rettegős videója

Lázár János kedden Bécsbe látogatott, ahol egy meglehetősen szomorú hangvételű videót forgatott arról, hogy mi történt a város nagyhírű kerületével azóta, hogy odaköltöztek a bevándorlók.

Aki a felvételt idáig nem látta, az feltehetően már nem is fogja eredeti formájában, az ugyanis szerdán délelőttre eltűnt a Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldaláról.

Csak tipp, de feltehetően közrejátszhat az ügyben, hogy a videó alatt kommentháború indult, és sokan nem a legkifinomultabb formában nyilvánították ki a véleményüket a témáról és annak bemutatásáról.

Frissítünk!

Lázár egy posztban jelezte, a bécsi látogatása alkalmával készült videót a Facebook cenzúrázta és törölte. Szerinte ez sérti a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítás jogát és a bejegyzéssel is arra kéri a Facebook adminisztrátorait, hogy a videót tegyék újra elérhetővé.

 

Tisztelt Felhasználók! A bécsi látogatásom alkalmával készült videót a Facebook cenzúrázta és törölte. Azt gondolom,…

Közzétette: Lázár János hivatalos oldala – 2018. március 7.

A látogatásról egyébként többek közt az Associated Press amerikai hírügynökség is megemlékezett Lázár János a bécsi Favoritenstrassén állva becsmérli az osztrák fővárost című cikkében, amiben megjegyzik, a magyar miniszter szerint a bevándorlók mocskosabbá és szegényebbé teszik Bécset.

Lázár eszmefuttatása a Coub-művészek agytekervényeit is beindította, itt van az alkotások közül az egyik legjobb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik