Belföld

Meghalt Rozgonyi Ernő

A Magyar Igazság és Élet Pártja hétfőn honlapján közölte, hogy elhunyt Rozgonyi Ernő országgyűlési képviselő-jelölt, a párt pénzügyminiszter-jelöltje.

Mint írják, a politikus 2018. március 4-én, vasárnap éjjel lett rosszul lakásában, ahonnan kórházba szállították, ahol életét veszítette. A feleségét a kórház nem értesítette, ezért csak másnap, látogatása során tudta meg, hogy férje elhunyt. Halála körülményeit kivizsgálják.

A párt Elnöksége megdöbbenve értesült a szomorú hírről, és kimondja mindazok felelősségét halálában, akik életét úgy a múltban, mint a jelenben megnehezítették. A magyarság érdekeit képviselők üldözése ma is a hatalom és az abban megbúvó idegen érdeket képviselők alaptevékenysége, így a magyarság legjobbjait életük ellehetetlenítését úgy a diktatúra évtizedeiben, mint a jelenlegi átmeneti időszakban megbízás alapján viszik tovább

– írták.

A megújuló Magyar Igazság és Élet Pártja folyamatos tagjaként Rozgonyi Ernő országgyűlési képviselő-jelöltként indult a 2018-as választásokon, és lényegesen több ajánló aláírást gyűjtött össze a törvényben előírt ötszáznál.

A Magyar Igazság és Élet Pártja saját halottjának tekinti Rozgonyi Ernőt, aki a magyarság szabadságküzdelmének hősi halottja.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik