Belföld

Kósa Lajos az autójából kihajolva mondta meg egy hajléktalannak, hogy butaság az utcán aludni

További tanulságok: tejen és véren évekig el lehet lenni, illetve Debrecenben göbzajnak hívják a repülőgépet.

Kamerával kísérték el Kósa Lajost aláírásokat gyűjteni a választási kampányban, így Facebook-oldalának követői alapos betekintést nyerhetnek a miniszter életfilozófiájába.

A Fidesz kampányának fontos eleme a disznó,

amit remekül ellentétbe lehet állítani a kerítést állítólag ostromló migránshordákkal. Ennek megfelelően Kósa napja a debreceni piacon indul, ahol hurkát reggelizik.

Nagyon fontos, hogy tudjuk, mit eszünk. Azt mondta egy cimbora, hogy összesen két olyan élelmiszer van, ha csak azt eszed évekig, úgy tudsz élni, hogy nincsen semmilyen hiánybetegséged. Az egyik a tej, a másik a vér

– hangzik el az első Kósa-bölcsesség.

A politikus otthonában látogatott meg egy 98 éves nőt, akinek azt mondta, írhat az ajánlóívre alacsonyabb életkort is, majd egy fiatalabb párnál járt, akikkel a paprikásfőzésről beszéltek, miközben mit tesz isten, a TV Paprika adása ment. Aztán a gulyáson keresztül eljutottak a horoszkópig, mint kiderült, a férfi csillagjegye Halak, a nőé pedig Oroszlán, pont mint a Kósa-házaspárnál.

Azért mondom, hogy részvétem

– viccelődött a politikus, aki ezután kifejtette, hogy

Debrecenben a repülőgépet göbzajnak hívják, mert gömbölyű zajforrás.

Találkozott egy hajléktalannal is, akivel az autójából kihajolva beszélgetett. Tőle  nem kért aláírást, de azt elmondta, hogy nagy butaság tőle, hogy az utcán alszik, mert a hajléktalanszállón van hely.

Tudom, mert én szoktam nekik adományozni egy csomó pénzt

– közölte, majd egy újabb családnál azt ajánlgatta, hogy éljenek a nyugdíjas szövetkezeti törvénnyel, és menjenek el dolgozni.

A nap, vagy legalábbis a videó végén Kósa az aláírásokért talpaló aktivistákkal beszélgetett, meg fognak lepődni, mit mondott nekik, ezt még soha nem hallották:

Nem egyszerűen választást szeretnénk nyerni, hanem szeretnénk az emberekkel megértetni, hogy ennek a választásnak az a tétje, hogy Magyarország Magyarország marad-e, vagy pedig bevándorlóországgá válunk!

Debreceni találkozások

Szerintem nekem van az országban egyedül olyan támogatóm, aki 98 éves. Nekünk minden támogató fontos, mi nem egyszerűen választást szeretnénk nyerni. Azt akarjuk, hogy Magyarország magyar ország maradjon!

Közzétette: Kósa Lajos – 2018. március 4.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik