Belföld

Rejtélyes körülmények közt halt meg tiszaalpári férfi

A tiszaalpári János január végén halt meg, a zárójelentés szerint azért, mert súlyos koponyasérülést szenvedett. A felesége azonban csak azért hívott orvost és mentőt, mert a kollégái szerint részeg volt és ezért vitték haza eszméletlen állapotban, tudósított róla kedden az RTL Klub Fókusz című műsora.

Ahogy kinyitották a kocsiajtót, a férfi két lába kizuhant a kocsiból. Vilma ekkor olyan sokkot kapott, hogy megkérte férje kollégáit, segítsenek bevinni őt a lakásba, hogy valamit csináljanak vele.

Az jutott eszébe, hogy vigyék be a fürdőszobába és megpróbálja a fejét hideg víz alá tenni. Egy hirtelen ötlettől vezérelve arra kérte lányát, hogy készítsenek felvételt Jánosról, mert ilyen állapotban még soha nem látták. A férfi semmire nem reagált, elernyedt testtel, mozdulatlanul feküdt a fürdőkád mellett.

János kollégája ezzel egy időben azt hajtogatta, hogy nem kell neki orvos, csak egy kiadós alvás. A másik kolléga sem tudta, hogy mi lehet a baja.

Vilma hiába hívta az ügyeletes orvost, az nem ment ki hozzájuk, azt tanácsolták neki, hívja a mentőt, és ezt meg is tette. Vércukrot mértek nála, azt mondták, az rendben van, de arra nem jöttek rá, miért volt ilyen állapotban, hiszen még alkoholszaga sem volt.

Kérdezték a feleségét, hogy fejsérülést nem vett-e észre rajta. A nő erre elmondta, hogy mikor mosdatta Jánost, látott a homlokán egy dudort.

A férfi a kecskeméti kórházba került, a sürgősségin négy órán át várakoztak, mire az ügyeletes orvos közölte velük, hogy a férfinak olyan súlyos koponyasérülése van, hogy életmentő műtétet kell rajta végrehajtani, mert ököl nagyságú vérömleny keletkezett a koponyájában, ami elnyomta az agytörzset.

Az a mai napig nem derült ki, hogy mi okozta a koponyatörést, de a férfi egyik kollégája arról számolt be, hogy a munkahelyén volt egy kis lökdösődés, ami után már nem tudott felkelni.

Az üzem tulajdonosa tett feljelentést az ügyben, a rendőrség pedig már megkapta annak az ipari kamerának a felvételét, ahol az látszik, hogy János nem a saját lábán megy ki az üzletből, hanem egy kocsin tolják ki a kollégái háromnegyed tíz körül. Azokról a kollégákról van szó, akik azt állították, a férfi részeg.

A Fókusz kereste a rendőrséget, de mivel folyamatban lévő vizsgálatról van szó, nem adhattak ki információkat.

János három hónapig volt kómában, január végén halt meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik