Belföld

Mókagombát ehetett Szigetvári, bilincset vitt Poltnak

Finom utalást akart tenni a legfőbb ügysznek, hogy mi lenne a teendőt Tiborcz Istvánnal.

Naponta kapjuk az Együttől azokat a közleményeket, amiben valami egész váratlannal áll elő a pici párt, hogy felhívja a figyelmet az Orbán-kormány visszásságaira, na meg saját létezésére. A műfaj királya Juhász Péter, aki pár napja megetette Orbán Viktor papírmasé bábuját, majd elvitte Kecskemétre. Most a párt másik vezetője, Szigetvári Viktor alkotott nagyot:

vezetőszáras bilincset vitt Polt Péter legfőbb ügyésznek.

Itt a vége! Polt Péter nem asszisztálhat tovább az Orbán-családnak a maffiagyanús Elios-ügyben! Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje hozott egy bilincset vezetőszárral a legfőbb ügyésznek, ezek hiánya ne akadályozza meg a Tiborcz elleni intézkedésben.————————Olvasd el a programunkat: https://program.egyuttpart.hu/Ha nyomtatott formában is szeretnéd megkapni a programot, írj egy emailt a hello@egyuttpart.hu címre, és mi eljuttatjuk neked.Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.http://egyuttpart.hu/csatlakozz/———————Kérünk, ha teheted segíts nekünk, hogy ne lehetetleníthesse el munkánkat az ÁSZ.Ha csak 1000 forintot tudsz utalni számunkra, az is nagyon sokat segít!OTP Bank 11784009-20603887IBAN: HU83117840092060388700000000SWIFT kód: OTPVHUHBHa nem tudsz pénzzel segíteni, segíts egy megosztással!

Közzétette: Együtt – 2018. február 9.

Az apropó az volt, hogy Szigetvári elfogadhatatlannak nevezte, hogy a 24.hu által megszellőztetett OLAF-jelentés után elindult ügyészségi nyomozásnak még semmi eredménye sincs. Pedig az egy hónapja zajlik, Tiborcz Istvánt pedig még nem gyanúsították meg. Hogy ennek kevesebb akadálya legyen, azért vitt bilincset a politikus. Az Együtt szerint bűncselekmény követett el a rendőrség és ügyészség is, mert nem indított eddig nyomozást vagy lezárta a meglévőt idő előtt.

Lázár városán mutatták meg Tiborczék, hogyan kell közbeszerzést nyerni
Az Elios körül olyan tanácsadók tűntek fel, akik később a Lázár János vezette Miniszterelnökségtől kaptak zsíros megbízásokat.

Az Együtt kormányfőjelöltje szerint ha ellenzéki követte volna el a fenti cselekményeket, őt vezetőszáron vitték volna el, az esetet egyből kivizsgálták volna. Szigetvári hozzátette:

Orbán Viktor veje esetében azonban nem hajlandó ilyen módon eljárni, hiszen a legfőbb ügyész Orbán illiberális rezsimjét szolgálja, így az igazságszolgáltatásban kettős mérce érvényesül.

(Kiemelt kép: Europress)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik