Belföld

Fejbe rúgtak és vascsővel bántalmaztak egy debreceni férfit

Múlt hét kedden a rendőrök a debreceni Arany János utcában járőröztek, amikor észrevették, hogy egy sérült férfi magatehetetlenül, hiányos öltözetben fekszik a földön. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, a férfi azonban a kórházban életét vesztette. Az orvos szakértő szerint a férfit halála előtt bántalmazták, írja a police.hu.

A nyomozók megállapították, hogy a sértettet múlt héten hétfőn este hat körül egy 45 éves férfi az Arany János utcában egy fémcsővel bántalmazta, többször lábon és háton ütötte, illetve fejbe rúgta. A sértett a fenyegetés hatására levette a cipőjét és a kabátját, majd elégette egy cserépkályhában. Ezek után a 45 éves R. László kihúzta őt az udvarra, majd elhagyta a helyszínt.

A bűncselekmény elkövetésekor ott volt egy másik férfi is, aki felszólította R. Lászlót, hogy fejezze be a bántalmazást, de ekkor a gyanúsított őt is többször megütötte a vascsővel, majd megfenyegette.

A nyomozók azonosították az elkövetőt, aki ellen országos elfogatóparancsot adtak ki. A férfit január 24-én elfogták, kihallgatták, majd őrizetbe vették. Két nappal később elrendelték az előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik