Belföld

Ha ezzel az új plakáttal sem győzi meg a bizonytalan szavazókat a Fidesz, akkor semmivel

Bedurrantja 2018-as plakátkampányát a Fidesz, erős darabbal indítják az új évet.

Vona Gábor rémült arca, Soros György aránytalanul hosszú kezei, Gyurcsány Ferenc elszánt tekintete mind csak hozzáadnak a kormánypárt újabb remekművéhez. A képet elnézve abban azért bízhatunk, hogy a kormány nem fizetett túl sokat a grafikusnak.

Az ellenzéki vezetők számára Soros akarata az első. Készek végrehajtani a Soros-tervet: lebontanák a határzárat és…

Közzétette: Fidesz – 2018. január 30.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatón magyarázta el a plakát szükségességét. Azt mondta, az ellenzéki vezetőknek “Soros és Brüsszel akarata az első”, így készek végrehajtani a “Soros-tervet”, lebontanák a határzárat, betelepítenék a bevándorlókat.

Jellemezte is a plakáton szereplőket:

  • Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot
  • Vona Gábor, aki a hatalomért és a pénzért mindenre képes
  • a már minden pártot megjárt köpönyegforgató Karácsony Gergely és
  • a kiábrándítóan baloldalivá váló Szél Bernadett

A kommunikációs igazgató szavai szerint az ellenzéki vezetők minden nap egymás torkának esnek, egy kanál vízben meg tudnák egymást fojtani, “egy dologban azonban egyetértenek: nekik Soros és Brüsszel akarata az első”.  Ezért hiába látszanak reménytelenül bénának sokszor, mégis veszélyesek – fogalmazott, hozzátéve: erre a veszélyre hívják fel mostantól a figyelmet a plakáttal. “Nekünk Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk a Soros-tervet, Magyarországot pedig megőrizzük magyar országnak” – jelentette ki Hidvéghi Balázs. Végül közölte: nem titkolt céljuk az is, hogy ráerősítsenek “az országban egyre inkább tapasztalható ellenzékváltó hangulatra”, mert “Magyarország ennél tényleg jobb ellenzéket érdemelne” – tudósít az MTI.

Kiemelt kép: MTI/Soós Lajos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik