Belföld

Orbán titokban végrehajtotta a Soros-tervet?

Az MSZP szerint a kormányfőnek tisztáznia kell a helyzetet.

Mint korábban megírtuk, a külügyminisztérium helyettes államtitkára maga mondta, hogy Magyarország befogadott 1300 menekültet. Önként, titokban. Altusz Kristóf a Times of Malta című lapnak árulta ezt el, és azt is hozzátette, csak az ő biztonságuk érdekében nem hozták nyilvánosságra. A szocialisták szerint Orbán Viktornak ezek után tisztáznia kell, valóban több menekültet fogadtak-e be annál, mint amennyit az uniós kvóta előírt.

Amennyiben ez tényleg igaz, akkor az egész menekültellenes kampányról bebizonyosodott, hogy nem szólt másról, mint a Fidesz szavazóinak becsapásáról azért, hogy a haveroknak több tízmilliárddal kitömjék a zsebét. Ennek érdekében hazudtak a sajtótájékoztatókon, hazudtak a lakossági fórumokon, hazudtak az óriásplakátokon, hazudtak éjjel, hazudtak nappal, hazudtak minden hullámhosszon!

Ha a kormányfőnél ez jelenti a menekültek befogadása elleni harc, akkor az MSZP arra is kíváncsi, mi rejtőzik valójában a Soros-ellenes kampány mögött.

Hivatalosan a magyar kormány elutasítja a betelepítést, ebben nyílt lapokkal játszik – közölte korábban Dömötör Csaba. A korábbi kvótadöntés 1294 ember  befogadásáról szólt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik